ကိုယ္ၿဖစ္ခ်င္တာ မၿဖစ္တာ လူ ့ဘဝဘဲ......။ ။ကိုယ္ၿဖစ္ခ်င္တာၿဖစ္ေအာင္ ႀကိဳးစား႐တာလဲ လူ ့ဘဝဘဲ။

Friday 24 June 2011

အိမ္ေထာင္ရွင္ထီးလက္ရာ (ျမည္းခ်င္စရာ)

ခုတေလာ က်ေနာ္အားေနတယ္ဗ်။ အိပ္တယ္ဗ်ာ တေနကုန္။ ၿပီးေတာ့ စားခ်င္လာတယ္ ။ကြန္ျပဴတာကီးဘုတ္ တေဒါက္ေဒါက္ေခါက္ၿပီး လိုက္ၾကည့္ေတာ့
အိမ္ရွင္မေတြက သူတုိ ့စားခ်င္တာဘဲ ခ်က္ျပဳတ္ၿပီး ဖိတ္ေၾကြးေနတာကိုဘဲေတြ ့ရတယ္။ အဲဒီေတာ့
က်ေနာ္ အိမ္ေထာင္ရွင္ထီးက ကိုယ္ကိုတိုင္စားဖို ့ ကိုယ့္ဘာသာဘဲခ်က္လိုက္ေတာ့မယ္။ ဒန္တန္ ့..တန္...

ေတာေၾကာင္သားဟင္း။
ကဲ..က်ေနာ္တို ့ပထမရွာရမွာက ေတာေၾကာင္ပါဘဲ။ ဗမာျပည္အလည္ျပန္ခ်ိန္ က်ေနာ္စားရတုန္းကေတာ့ က်ေနာ္တို ့ေမွာ္ဘီနား
၀ါးနက္ေခ်ာင္းရြာက မုဆိုးေတြဆီသြားျပီး ေအာ္ဒါမွာရတယ္ ။ေတာေၾကာင္ရွာဖမ္း၊မီးျမိဳက္ၿပီး လာပို ့ေပးဖို ့။
၃-ရက္အတြင္းလိုခ်င္တယ္လို ့။ "တကယ္လို ့ ၃-ရက္ျပည့္လို ့မွ မရရင္ေကာ ဆရာ" တဲ့ ဦးေလးႀကီးက ေမးေတာ့ ၊က်ေနာ့အကိုက "သိပ္ေခါင္းရွဳပ္ခံမေနပါနဲ ့ဗ်ာ၊ ခင္ဗ်ားအိမ္က ေၾကာင္ႀကီးေတာထဲလႊတ္ၿပီး ဖမ္းလာေပးလဲ ရပါတယ္" တဲ့။
ဟီ.. ဟိ။ က်ေနာ္စားခဲ့တာ ေတာေၾကာင္ဘဲေနမွာပါ(မ်က္ေစ့မွိတ္ၿပီးကို ယံုတယ္)။
တကယ္ စားေကာင္းတာဗ်။
imagebam.com

မီးေသြးမီး မသံုးဘဲ၊ေကာက္ရုိးမီးနဲ ့ မီးၿမိဳက္ရင္ အနံ ့အရသာပိုထူးပါလိမ့္မယ္တဲ့။
imagebam.com

မီးခိုးနံ ့ေပ်ာက္သြားဖို ့ ဆပ္ျပာေမႊး(ကာေဘာ္လစ္)နဲ ့ေကာင္းစြာေဆးေၾကာၿပီး
နာရီ၀က္ခန္ ့ေလာက္ေရထဲမွာစိမ္ထားပါတဲ့။
ေျမြသားဟင္းေတာ့ က်ေနာ္လည္း မစားရဲဘူး။
imagebam.com
ေမွာ္ဘီ မိဘေတြအိမ္ကေန ၊ရန္ကုန္ေယာက္ခမႀကီးအိမ္ျပန္ေရာက္ၿပီး
ေၾကာင္သားဟင္းစားခဲ့ရတယ္လို ့ေျပာမိလို ့
ေယာက္ဖ(ေက်ာ္သူလင္း)က အၾကံေပးတယ္။ဆႏြင္းမွ ုန္ ့ကိုသာမန္အသားဟင္းထက္ ပိုထည့္ရန္လိုပါတယ္ဆိုပဲ။
imagebam.com

အကိုလတ္က သူ ့အလုပ္သမားတစ္ေယာက္ကို ဆိုင္ကယ္နဲ ့သြားေခၚတယ္။
ေၾကာင္သားဟင္းခ်က္ စပယ္ရွယ္လစ္တဲ့။
imagebam.com


ဒါက လံုးရည္ခမ္းခါနီးေပါ့။
imagebam.com
လံုးရည္ခမ္းသြားရင္
မီးေပ်ာ့ေပ်ာ့ ျဖင့္ၾကြပ္ေနေအာင္ခ်က္ပါ။ အရသာထူးျခားေသာ အသားဟင္း။
"ထန္းရည္နဲ ့ ျမည္းရင္ အရမ္းေကာင္းပါ၏" တဲ့။ က်ေနာ္က မေသာက္တတ္ေတာ့ ေျပာတတ္ဘူး။
အခ်ိန္မရလို ့ ထန္းရည္ေသာက္သင္တန္း မတက္ခဲ့ရဘူးဗ်ာ။

စာကေလးေၾကာ္ၾကြပ္ၾကြပ္။

imagebam.com

imagebam.com

imagebam.com

imagebam.com


ေရဘဲသား ေျခာက္ေၾကာ္။
imagebam.com

ေရဘဲကို ရင္ခြဲဆားျဖဴးၿပီး တစ္ေနလွမ္းရပါမယ္။
imagebam.com

imagebam.com


ဗ်ိဳင္းေကာင္လံုးေၾကာ္။
imagebam.com

imagebam.com

No comments:

Post a Comment